4 pers.
Ingredienser
12-16 store tigerrejer
2-3 spsk. citron- eller almindelig olivenolie
salt, friskkværnet peber
Teriyakisauce:
½ dl riseddike
1 tsk. flydende honning
1-2 spsk. soya
1 stort fed finthakket hvidløg
2-3 tsk. fintsnittet forårsløg
1 tsk. finthakket ingefær
Fremgangsmåde
Skyl og tryk rejerne tørre, klip dem op i ryggen og fjern den sorte tarm. Vend rejerne med olivenolie samt lidt salt og friskkværnet peber. Sæt dem på spyd – husk hvis der bruges træspyd skal de lægges i koldt vand i 30 minutter inden brug).
Grill rejerne over gode gløder, 2-3 minutter på hver side, til de har skiftet farve.
Rør riseddiken med soya og honning. Rør hvidløg og forårsløg i sammen med ingefær, smag til og lad den trække lidt før den serveres til rejerne sammen med masser af lime eller citron + evt. brød.