4 pers.
Ingredienser
4 spsk soya
2 fed hvidløg, presset
1 tsk flydende honning
500 g ægnudler, kogte
1 bakke modne cherrytomater, halveret
1 rødløg, finthakket
1 bdt frisk koriander, hakket
1 dl sød chilisauce
friskkværnet peber
600 g kyllingeinderfilet
Fremgangsmåde
Pisk soya, hvidløg, honning og friskkværnet peber sammen til en marinade. Dup kødet tørt, læg det i en skål og vend det omhyggeligt med den sammenpiskede marinade. Dæk skålen godt til og stil i køleskabet i 4-6 timer. Læg træspyd i blød i koldt vand i mindst ½ time, inden de skal bruges. Tag kødet op, sæt det på spid og steg eller grill det ca. 4 minutter på hver side.
Bland de kogte (varme) ægnudler med tomater, rødløg og koriander, smag til med salt og friskkværnet peber og servér med de stegte spid og sød chilisauce.