4-5 pers.
Ingredienser
1 kylling
1 icebergsalat
3-4 stilke bladselleri
1 rød peberfrugt
150 g champignon
1½ dl bælgede ærter
1 galia- eller honningmelon
50 g mandler
Dressing:
2 dl creme fraiche
2 dl tykmælk eller ymer
3-4 spsk. karry
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. sukker
salt
1 bdt persille
Fremgangsmåde
Kog kyllingen i letsaltet vand ca. 1 time. Lad den svale i kogelagen. Befri den for skind og benog skær kødet i passende stykker.
Kom strimler af icebergsalat i et halvdybt fad. Fordel fjerkræet herpå sammen med strimlet peberfrugt og fintsnittet bladselleri. Skær champignon i skiver. Drys dem imellem sammen med ærterne.
Rist mandler på en tør pande, drys med salt og hak dem groft. Kom dem på salaten. Skær melon i tern og kom på salaten, drys med hakket persille.
Rør creme fraiche og ymer/tykmælk sammen krydr med karry, sennep, sukker og salt. Server det i en skål, eller kom det på salaten lige før servering.
Server med groft brød.