4 pers.
Ingredienser
4 nakkekoteletter
50 g smør
2 løg, skåret i både
1 savojkål, groftskåret
700 g kartofler, skåret i ca. 1 cm. tykke skiver
2 dl kalvebouillon
salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Krydr koteletterne med salt og friskkværnet peber. Brun dem hurtigt på en varm pande med halvdelen af smørret, tag dem af og læg dem på en tallerken.
Smelt resten af smørret og sauter løg, til de bliver bløde.
Kom kålen i en gryde med letsaltet vand, kog i 4-5 minutter. Hæld vandet fra og lad kålen køle af.
Kom kartoffelskiverne i letsaltet vand og kog i 4-5 minutter. Hæld vandet fra og lad dem køle lidt af.
Læg halvdelen af kålen i bunden af et smurt ovnfast fad, krydr med salt og peber. Fordel koteletter, kartofler, løg og resten af kålen herover. Hæld bouillon ved. Dæk med låg eller folie. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i omkring 30-35 minutter.