4 pers.
Ingredienser
400 g fettucine
2 spsk. olie til stegning
1 tsk. karry
2 spsk. frisk ingefær, revet
4 fed hvidløg i tynde skiver
1 løg i tynde både
2-3 gulerødder i julienne
3 dl fløde (evt. halvt kaffefløde, halvt piskefløde)
400 g cherrytomater, halverede
500 g store, kogte tigerrejer, optøede og afdryppede
Desuden:
tørrede chiliflager
små sorte oliven
friskkværnet rosenpeber
frisk koriander eller purløg
Fremgangsmåde
Gør alle grønsagerne i stand. Svits karry, ingefær, hvidløg, løg og gulerødder i kort tid i den varme olie i en wok. De skal blive lidt bløde, men IKKE tage farve. Hæld fløden over og lad det simre, til gulerødderne er netop møre.
Kog imens pastaen al dente efter anvisning på emballagen, hæld vandet fra og lad det dryppe af. Smag saucen til med salt og friskkværnet peber. Vend tomater og rejer i og tag wok’en af varmen. Vend den afdryppede pasta i med hurtige tag, helst ved bordet. Server straks med skåle med de forskellige toppings, så enhver selv kan vælge.