4 pers.
Ingredienser
8 stykker toast uden skorper
180 g bresaola (tørret italiensk oksekød)
100 g mizuna eller rucola
3 spsk. semidried tomater
Hvidløgsmayonnaise:
1½-2 dl olivenolie
1 spsk. hvidløg, finthakket
lidt salt
1 dl god, ægte mayonnaise
2 tsk. citronsaft
Fremgangsmåde
Hvidløgsmayonnaise:
Bland olivenolie, hvidløg og salt i en blender. Tilsæt 2 spsk. mayonnaise og bland det godt. Kom blandingen i en skål og pisk resten af mayonnaisen og citronsaften i.
Smør brødet med smør og læg 4 af skiverne med smørsiden ned på et skærebræt. Smør dem med hvidløgsmayonnaise. Læg salat, tomater og til sidst bresaola på brødet. Læg et stykke brød ovenpå hver. Varm en stegepande op til middelstærk varme. Læg brødene på panden og steg dem 2 minutter på hver side. Skær dem over og server straks.