Reje-/couscoussalat

4 pers.

Ingredienser

200 g couscous
2½ dl kogende vand
500 g tigerrejer
1 agurke i tynde skiver
1 rød peberfrugt, finthakket
½ dl frisk koriander, hakket
1 dl brøndkarse

Citrondressing:
1 tsk. fintrevet citronskal
3/4 dl citronsaft
2 fed hvidløg, presset
2 spsk. fishsauce
2 spsk. frisk koriander, hakket

Fremgangsmåde

Kom couscous i et ovnfast fad, hæld det kogende vand over og lad det stå i 5 minutter. Rør i couscous’en med en gaffel, så det skiller.
Tag tarmen ud af rejerne. Bland couscous med rejer, agurk, peberfrugt, koriander og brøndkarse i en skål. Lige inden servering tilsættes citrondressingen og det blandes forsigtigt rundt.

Dressing:
Bland ingredienserne i en beholder med låg, ryst det godt sammen.