4 pers.
Ingredienser
2 æg
3 finthakkede forårsløg
2 spsk. koldt vand
2 tsk. fishsauce
olie
200 g frisk tun, skåret i strimler
1 avocado, halveret og skåret i 2 skiver
2 grape, den ene skåret i fileter, den anden presset
1 spsk. klar, flydende honning
1 spsk. ristede sesamfrø
2 forårsløg
frisk koriander
Fremgangsmåde
Pisk æg, vand og fishsauce sammen og tilsæt finthakket forårsløg. På en lille opvarmet pande, hældes lidt olie og æggeblandingen deles i 4. Hæld 1 portion på panden og fordel massen så hele panden er dækket. Vend omeletten, når den er let gylden og steg den færdig. Gentag til der haves 4 omeletter. Afkøl.
Grapesaft og honning blandes og tun-strimlerne vendes i. Fyld hver omelet med tun, avocado, grape, fintsnittet forårsløg og koriander. Drys med sesamfrø og hæld 1 spsk. af grape-/honningblandingen ved.