Kalvefilet med tomat-olivensauce

4 pers.

Ingredienser

2 tsk. olivenolie
4 kalvefileter
1 løg i tynde skiver
1 fed presset hvidløg
1 spsk. frinthakket, frisk oregano
8 dl vand
2 tsk. rødvinseddike
2 spsk. koncentreret tomatpure
1 ds. flåede tomater
80 g sorte oliven uden sten
1 spsk. afdryppede kapers
1 spsk. hakket bredbladet persille

Fremgangsmåde

Opvarm olien i en stor pande. Svits kalvekødet til det er gyldent på begge sider. Tag kødet af panden.
Kom løg, hvidløg, oregano og vand i panden og rør indtil løget er blødt. Tilsæt eddike, tomatpure og flåede tomater med væde, lad det simre uden låg i ca. 10 minutter eller til saucen er blevet tykkere.
Kom kalvekødet tilbage på panden sammen med oliven, lad det simre uden låg, til kalvekødet er netop varmet igennem.
Server kalvekødet med tomat-olivensaucen drysset med kapers og persille.