Julehorn med marcipan og nougat ( 18 stk )

Virkelig lækre horn… ?
– Marcipanen og nougaten smelter og det er bare mums!
Behøves jo ikke ligefrem kun at være til jul de spises ?

Ingredienser

Ingredienser:
2 1/2 dl mælk
75 g smør
25 g gær
1/2 tsk. salt
1 tsk. sukker
ca. 500 g hvedemel
æg til pensling
glasur eller chokolade som pynt
Fyld:
125 g ren rå marcipan
50 g smør
50 g sukker
100 g blød nougat

Fremgangsmåde

Varm mælken i en gryde, tilsæt smør,og rør, til det er smeltet.
Rør gæren ud i den lune mælk,og tilsæt salt og sukker.
Rør hvedemelet i lidt ad gangen, og ælt dejen godt igennem.

Sæt den til hævning 30 min. et lunt sted.

Del dejen i tre kugler, rul hver kugle ud til en ?pizza?, og del den i 6 stykker.
Rør marcipan sammen med smør og sukker,og læg en god teskefuld af massen på hver trekant sammen med en skive nougat.
Rul dem sammen fra den brede ende, og form dem til horn. Pensl hornene med æg,

Sæt dem til hævning i 30 min. Bag dem i 15 min. ved 200°.
– Pynt evt.de færdige horn med lidt glasur eller smeltet chokolade.