Ingredienser
- 1 lakseside, midterstykke med skind, 850 g
Marinade
- 2 spsk olie
- 1½ tsk masala
- 2 tsk oregano
- ¾ tsk salt
Sauce
- 2 gule peberfrugter
- 150 g gule cherrytomater
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk olie
- 1 tsk oregano
- ½ tsk salt
- groftkværnet peber
- maizena
- citronsaft
Fremgangsmåde
Skær laksesiden i fire stykker og læg dem med skindsiden nedad i et porcelænstærtefad.
Rør marinaden sammen og fordel den over fisken. Tildæk fadet og lad fisken stå koldt til næste dag.
Hæld væde fra fadet. Tildæk fadet og tilbered i mikrobølgeovn ved 600 watt i 7½ minut.
Derefter på 250 watt i tre minutter.
Sauce: Purer peberfrugt, tomater og hvidløg i en foodprocessor. Svits pureen i olie i en sauterpande, tilsæt krydderier og lad den småkoge uden låg i cirka ti minutter. Jævn saucen med en smule maizena og smag til med lidt citronsaft.
Server retten med løse ris.
Velbekomme.